Lip Balm 10ml

420000
19.80
Soft Huulepalsam hoolitseb huulte eest jätkusuutlikult, aitab parandada nende tekstuuri ja ennetab tõhusalt peente kortsude teket. Volulip™ on koostisaine, mis kombineerib taimeekstrakti ja peptiidi, et parandada huulte mahtu. See parandab huulte sisemist ja pindmist tekstuuri, avaldades nähtavat mõju huulte mahu säilimisele. Parakressi õitest pärit looduslik vananemisvastane koostisosa Gatuline® In-Tense toetab pinguldavat ja pinguldavat toimet. Pehme huulepalsam kaitseb ja hooldab tundlikku huulte nahka ning niisutab loomulikult täidlase ja noorusliku välimusega huulepiirkonna. Ilma mineraalõli (parafiinõli), silikoonide, PEG emulgaatorite ja värvaineteta.

Kasutamine: Kanna huultele ja huulekontuuridele vastavalt vajadusele.

Näpunäiteid:
Toorestele huultele: vii läbi õrn huulte koorimine, nt. valmistatud meest ja suhkrust või masseerige huulenahka õrnalt hambaharjaga. Liigsed nahahelbed eemaldatakse ja kvaliteetne huulehooldus saab paremini mõju avaldada.

Kuivad huuled: ärge kasutage huulesalve, koostisosad nagu mineraalõli võivad kilena huulte nahale sattuda, panna huuled paisuma ja veelgi rohkem kuivama.
Вам может понравиться
Made on
Tilda